Våre båter

M/F TROMØY II  Tlf: 900 61235

Seiler nesten hver dag hele året i rute på byfjorden i Arendal fra tidlig om morgenen til sent på natten. Ferga kan leies og brukes til transport av store grupper i Arendal Havnedistrikt.
Skoleturer til Merdø, publikumstransport til den årlige Canal Street konserten på Lille Torungen, og  Hovefestivalen på Tromøy.

M/F MERDØ

M/F MERDØ seiler åtte turer hver vei alle ukedager i skolens sommerferie mellom Pollen i Arendal sentrum og Merdø. Om kveldene i sommersesongen og resten av året bruker vi denne båten til charterturer og passasjertransport fra Grimstad i vest og Lyngør i øst. M/F MERDØ har sitteplasser både ute og inne, dette gjør det mulig å ha flotte skjærgårdsopplevelser også de dagene det ikke er sol og sommer. Ombord har vi en flott bar/kiosk hvor vi har alle rettigheter og eget tappeanlegg. Ombord i M/F MERDØ serverer vi god mat og godt drikke, basert på lokalt tillvirkede varer og gode mattradisjoner.

Skilsøferga as har muligheten til å frakte 160 passasjerer samtidig.

I noen hektiske sommeruker under de lokale festivalene Canal Street og Hovefestivalen skysser vi flere tusen passasjerer i døgnet. Vi reiser på båttur med lag, foreninger og arrangerer blåturer, jubileumsfester for firmaer og private kunder.